80 ans d'expérience en aménagement de magasin!
Mallentjer @ Facebook Mallentjer @ Twitter Mallentjer @ LinkedIn Mallentjer @ Google+ Blog Mallentjer
Aménagement de magasins
Demandez-nous un devis GRATUIT !
Nos articles

Rekken – Rayonnages

Publié le 21 septembre 2015


In ons aanbod Tegometall vindt u alle materialen om zelf uw metalen winkelrekken samen te stellen. Wij werken met het Duitse merk Tegometall, Europees marktleider op het gebied van winkelinrichting. De kwaliteit van dit materiaal garandeert een zeer lange levensduur. U vindt de artikelen in 2 standaardkleuren (Alugrijs en Jurawit) op onze website. Wenst u liever een eigen touch aan uw winkel te geven,kan u gelijk welke ralkleur bestellen, tegen een meerprijs.De basiselementen voor metalen rekken zijn stelijzers, voeten, dragers, draagbalken rugwanden en legborden. Daarnaast bieden wij u nog een ruime keuze aan accessoires aan zoals haak lamellen, textiel houders, geperforeerde haken, manden en toebehoren voor legborden.U merkt het, met Tegometall bent u volledig vrij in het samenstellen van uw metalen winkelrekken.

Name:
Rekken – Rayonnages
Description:
In ons aanbod Tegometall vindt u alle materialen om zelf uw metalen winkelrekken samen te stellen. Wij werken met het Duitse merk Tegometall, Europees marktleider op het gebied van winkelinrichting. De kwaliteit van dit materiaal garandeert een zeer lange levensduur. U vindt de artikelen in 2 standaardkleuren (Alugrijs en Jurawit) op onze website. Wenst u liever een eigen touch aan uw winkel te geven,kan u gelijk welke ralkleur bestellen, tegen een meerprijs.De basiselementen voor metalen rekken zijn stelijzers, voeten, dragers, draagbalken rugwanden en legborden. Daarnaast bieden wij u nog een ruime keuze aan accessoires aan zoals haak lamellen, textiel houders, geperforeerde haken, manden en toebehoren voor legborden.U merkt het, met Tegometall bent u volledig vrij in het samenstellen van uw metalen winkelrekken.
Thumbnail:

Commentaires

Laisser une réaction
Rekken rayonnages

Publié le 21 septembre 2015

winkelrekken aménagement de magasins

Commentaires

Laisser une réaction
Rekken Rayonnages

Publié le 21 septembre 2015

winkelinrichting
aménagement de magasins

Commentaires

Laisser une réaction
Contactez-nous
  • Mallentjer sa
  • Mechelstraat 24
  • 1851 Humbeek
  • Belgique
  • TVA : BE 0456.549.405
  • T: +32 2 255 10 70
  • F: +32 2 252 32 60
  • E: info@mallentjer.com